top of page
Buscar
  • casalestelroig

8M: Cultura en nom de dona

Des del Casal Estel Roig es va organitzar un acte pel 8M per tal de visibilitzar i reivindicar el nostre espai en el món de la cultura i l'art.


Des del divendres 5 es va tenir una exposició, on es va presentar fotografia, il·lustració, disseny gràfic i floral.

El diumenge 7 vam gaudir d'actuacions escèniques, com la dansa, la música i la poesia. Totes elles protagonitzades per noies joves d'arreu del Baix Empordà.


Primer es va llegir un manifest que es va escriure des de la comissió feminista del Casal Estel Roig, tot seguit van haver-hi les actuacions amb la participació de: la Cloe Riembau, la Paula Sànchez i Amores, la Paula Sanchez Dalfó, la Violeta Trijueque, la Carme Pons, la Mireia Pareta, la Martina Boada, la Marina Saura, l'Aroa Adan, la Mar López i la Nerea Ortega.


L'exposició comptava de diferents obres i artistes: Cloe Riembau (fotografia), Gemma Comalada(il·lustració), Marina Morales (il·lustració), Laia Pigem (il·lustració), Mariona Elizade (il·lustració) i Lisanne Torra (Disseny). Amb la col·laboració de Júlia Jimenez i Tura Granados amb la decoració floral.


Va ser un acte amb molta participació per part del poble. Va haver-hi molt de públic i valoracions molt positives. Es va crear un ambient bonic i amb molta sororitat per part de totes, on es va poder gaudir plenament.



5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page